Aanmelden

Uw kind aanmelden.

Het aanmelden van uw kind op een Basisschool is een belangrijk moment voor u. U wilt immers de juiste keuze maken voor de school, waar uw kind gedurende een reeks van jaren zal zijn. De website, de schoolgids, de jaargids en het schoolplan helpen u bij uw keuze. Maar een persoonlijk gesprek aan de school helpt zeker mee om uw beeld volledig te maken.

We staan u dan ook graag te woord en nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek. Daarin besteden we aandacht aan al uw vragen over schooltijden, overblijven, naschoolse opvang, de organisatie van ons onderwijs en de leerlingenzorg, de mogelijkheden voor ouderbetrokkenheid, de wijze waarop wij u informeren over de ontwikkeling van uw kind op school, kortom; een hele reeks van onderwerpen die voor u van belang zijn.

We nemen daar graag de tijd voor. Maak telefonisch een afspraak via 046-4491120 of maak gebruik van het aanmeldformulier voor 4 jarigen op deze site. U bent uitgenodigd!
(Is uw kind een zij-instromer klik dan hier!)

Nog een keer alles op een rij:

Aanmeldingsformulier vierjarige
Toelichting aanmeldingsformulier vierjarigen
Aanmeldingsformulier zij-instromer
Toelichting aanmeldingsformulier zij-instromers

Meer informatie

Basisschool Jan Peters is een school die bij ouders aanspreekt vanwege haar kleinschaligheid, rust en structuur. Naast de rustige, respectvolle en mooie omgeving bieden de leerkrachten onderwijs op maat en hebben zij veel aandacht voor het welzijn van de kinderen.

Onze kernwaarden
Filmpje over onze school
Schoolgids
Maak een afspraak